Naše
blagovne znamke

Jacks Creek

Avstralija

Jack’s Creek

Vodilni avstralski proizvajalec vrhunske govedine in dvakratni (v letu 2015 in 2016) zaporedni zmagovalec naslova ‘World‘s Best Steak Producer’ ter zmagovalec leta 2017 za naziv ‘World‘s Best Fillet Steak’.

Creekstone farms
Združene države Amerike

Creekstone farms

»Benchmark« Black Angus govedina v ZDA. Uvrščajo višje od kateregakoli velikega podjetja za predelavo govedine v ZDA! Govedina, proizvedena na farmah Creekstone, se v kar 22% uvršča med najbolj vrhunsko.
Dawn meats
Irska

Dawn Meats

Uvršča se med prve tri največje Irske proizvajalce kvalitetne in povsod odlično sprejete Irske Black Angus govedine. Prehrana goveda je zasnovana na travi oz. prosti paši, meso značilnega in edinstvenega okusa.
Aliarg
Argentina

Aliarg

Vrhunska argentinska Black Angus govedina. Vzreja zasnovana predvsem na travi oziroma prosti paši. Argentinska govedina, ki je znana po odlični vrednosti za denar, slovi kot ena najbolj vrhunskih na svetu.
San Alberto
Urugvaj

San Alberto

Najboljša govedina Aberdeen Angus vodilnega urugvajskega proizvajalca El Rancho, San Alberto Ibero Gaucha. Naravna vzreja na zelenih pašnikih Urugvaja.
Ana Paula
Urugvaj

Ana Paula

Specializirani za vzrejo čistokrvnega goveda Black Angus, prosta paša, brez prehrambnih in ostalih dodatkov, značilen naraven okus mesa.

Aaco
Avstralija

AACo

Največji proizvajalec Wagyu govedine na svetu in vodilni na področju zagotavljanja najboljše avstralske govedine potrošnikom v več kot 20 držav širom sveta.
Morgan Davis
Združene države Amerike

Morgan Davis

Odlična Wagyu govedina z ranča Ironhorse, Oklahoma, vzrejena v skladu s standardi naravne prehrane in principih Kobe vzreje goveda.

Nazaj

Košarica povpraševanj