Blagovne znamke

01_Jacks_Creek

Jack's Creek

Avstralija

Vodilni avstralski proizvajalec vrhunske govedine in dvakratni (v letu 2015 in 2016) zaporedni zmagovalec naslova ‘World‘s Best Steak Producer’ ter zmagovalec leta 2017 za naziv ‘World‘s Best Fillet Steak’.

Creekstone farms

Združene države Amerike

»Benchmark« Black Angus govedina v ZDA. Uvrščajo višje od kateregakoli velikega podjetja za predelavo govedine v ZDA! Govedina, proizvedena na farmah Creekstone, se v kar 22% uvršča med najbolj vrhunsko.

Dawn Meats

Irska

Uvršča se med prve tri največje Irske proizvajalce kvalitetne in povsod odlično sprejete Irske Black Angus govedine. Prehrana goveda je zasnovana na travi oz. prosti paši, meso značilnega in edinstvenega okusa.

04_Aliarg

Aliarg

Argentina

Vrhunska argentinska Black Angus govedina. Vzreja zasnovana predvsem na travi oziroma prosti paši. Argentinska govedina, ki je znana po odlični vrednosti za denar, slovi kot ena najbolj vrhunskih na svetu.

05_San_Alberto

San Alberto

Urugvaj

Najboljša govedina Aberdeen Angus vodilnega urugvajskega proizvajalca El Rancho, San Alberto Ibero Gaucha. Naravna vzreja na zelenih pašnikih Urugvaja.

06_Ana_Paula

Ana Paula

Urugvaj

Specializirani za vzrejo čistokrvnega goveda Black Angus, prosta paša, brez prehrambnih in ostalih dodatkov, značilen naraven okus mesa.

07_Aaco

AACo

Avstralija

Največji proizvajalec Wagyu govedine na svetu in vodilni na področju zagotavljanja najboljše avstralske govedine potrošnikom v več kot 20 držav širom sveta. 

08_MDI

Morgan Davis - INT.

Združene države Amerike

Odlična Wagyu govedina z ranča Ironhorse, Oklahoma, vzrejena v skladu s standardi naravne prehrane in principih Kobe vzreje goveda.