O nas

Foodium je podjetje, katerega glavna dejavnost je uvoz in distribucija visoko kvalitetnega Black Angus in Wagyu mesa.

Svojo ponudbo ves čas dopolnjujemo in prilagajamo slovenskemu trgu ter skrbimo, da naši ljubitelji mesnih užitkov lahko poskušajo nove in nove produkte, saj z obiski na najboljših svetovnih trgih kot so Gulfood Dubaj, Sial Pariz, Tuttofood Milano in Anuga v Kölnu,.. lahko sledimo najbolj zahtevnim svetovnim trendom, ki jih postavlja sodobna kulinarika.

Sodelujemo z največjimi EU proizvajalci in uvozniki na trgu Evrope. Naši partnerji so v svetu in Evropi priznana podjetja, ki s svojimi dolgoletni izkušnjami, znanjem, organizacijo in tehnologijo zagotavljajo brezkompromisnost pri kakovosti, kakor tudi pri ostalih procesih, ki so del prehrambne verige. Sodelujemo s podjetji, ki jim zaupajo najimenitnejše restavracije in najbolj zahtevni kupci.

Vizija in poslanstvo

Naš cilj je zahtevnemu slovenskemu potrošniku ponuditi nove okuse in kulinarična doživetja ter dopolniti mesni asortima s svetovno priznanimi blagovnimi znamkami.  

Naša želja je pripeljati vrhunska kulinarična doživetja in jih dodati na tradicionalni slovenski krožnik.  Našim kupcem želimo omogočiti, da začutijo hrano kot posebno kulinarično doživetje in svoje brbončice razvajajo s posebnimi vrhunskim okusi.  Verjamemo, da si sleherna oseba zasluži le najboljše.  

FOODIUM GARANCIJA

Konsistentnost produkta

Vedno enaka kvaliteta mesa in
obdelava porabniškega kosa mesa

From Farm to Fork

100 % sledljivost produkta

Poslovanje

Odlična logistika.
Korektnost in etika poslovanja.

Vas zanima naša ponudba?