T-Bone Black Angus Jack’s Creek MBS 3+, Porcionirano

Približna teža: 1,0 kg (Artikel se tehta)

Ledja zorjene govedine vrhunskega avstralskega proizvajalca Jack’s Creek krmljenega s posebej sestavljeno visoko energijsko prehrano zasnovano na mešanici prvovrstnih žit v razdobju najmanj 150 dni.

Nič ni boljšega in večjega od kralja zrezkov – Porterhouse oz. Florentinca. Ker so goveja ledja idealna za pripravo raznovrstnih zrezkov, je prav možno, da vaš najljubši zrezek prihaja prav s predela ledij. Edina izjema pri tem je le bržolni zrezek, ki se vselej pridobiva iz glavnega kosa mesa goveje bržole. Goveja ledja so torej primerna tako za rostbif, ki ga včasih imenujemo tudi newyorška ali kansaška pečenka, T-bone zrezek, kot tudi za pripravo izvrstnega Porterhouse-a oz. Florentinca. Iz ledij izhaja tudi eden izmed najfinejših delov govedine, file, iz katerega prihaja tudi slavni filet mignon. Razlog, zakaj so zrezki iz ledij tako zelo zaželeni, se skriva prav v dejstvu, da so ti pravzaprav sestavljeni iz mišic, ki sicer ne dobijo veliko vsakodnevne »telovadbe«, zaradi česar so izjemno mehki in nežni, omamnega in neverjetno sočnega okusa.

Izvrsten način za pripravo florentinskega zrezka vsekakor predstavlja peka na žaru. Ker ciljna teža vsakega zrezka znaša slab kilogram, je to vsekakor nepozaben obrok za dva ali več ljubiteljev zrezkov.

Izdelek je na zalogi

37,99 
37,99  /kg

Šifra: 10024 Kategorija:
Beefcut short loin
Košarica povpraševanj