Križ, Ramstek BK/Heart of Rump PAD

Približna teža: 1,5 kg (Artikel se tehta)

Križ, očiščeno.

Teletina »Rose« je meso vrhunskega okusa.  Njen prefinjen okus cenijo poznavalci, ki uživajo v hrani in zahtevajo visoke kulinarične standarde. Vse več ljudi odkriva teletino in jo obravnava kot hrano primerno za praznične dni. Takšno razmišljanje je tudi pravilno, teletina je čisto razsvetljenstvo in kulinarično doživetje

Teletina je meso govedi stare do osem mesecev.  Meso je svetlo rožnate barve in delno obraščeno z belim do svetlo rumenim lojem.  Teletino Rose hranijo s skrbno izbrano uravnoteženo krmo. Ravno zaradi tovrstnega načina prehranjevanje je Rose teletina posebna in je okusnejša od tradicionalne teletine.

Teletina blagovne znamke EKRO – VanDrie predstavlja standard najvišje kakovosti. Kakovost je vedno na prvem mestu, ki pa jo omogoča strog nadzor  v vseh procesih, torej od krmljenja do zakola. Kosi EKRO – VanDrie teletine so posebno izbrani, z veliko skrbnostjo in takoj zapakirani. Vrhunska kakovost, izjemna mehkobnost in nežnost, je tisto kar naredi EKRO – VanDrie Rose teletino tako superiorno.

Izdelek trenutno ni na voljo

32,99 
21,99  /kg

Šifra: 15007 Kategorija:
Košarica povpraševanj