Zadnja krača/Hind shank, Teletina VanDrie

Približna teža: 2 kg (Artikel se tehta)

Telečji vrat svetovno znanega nizozemskega proizvajalca EKRO – VandDrieGroup je mlada “rose” teletina, za katero je značilna izrazita tekstura in zelo nežen in edinstven okus. Teležji vrat je meso skorajda brez loja. Meso ima več vezivnega tkiva in sodi med najbolj uporabne kose. Primeren je za pečenke in golaže vseh vrst, lahko ga tudi meljemo.

Teletina »Rose« je meso vrhunskega okusa. Njen prefinjen okus cenijo poznavalci, ki uživajo v hrani in zahtevajo visoke kulinarične standarde. Vse več ljudi odkriva teletino in jo obravnava kot hrano primerno za praznične dni. Takšno razmišljanje je tudi pravilno, teletina je čisto razsvetljenstvo in kulinarično doživetje

Teletina je meso govedi stare do osem mesecev. Meso je svetlo rožnate barve in delno obraščeno z belim do svetlo rumenim lojem. Teletino Rose hranijo s skrbno izbrano uravnoteženo krmo. Ravno zaradi tovrstnega načina prehranjevanje je Rose teletina posebna in je okusnejša od tradicionalne teletine.

Teletina blagovne znamke EKRO – VanDrie predstavlja standard najvišje kakovosti. Kakovost je vedno na prvem mestu, ki pa jo omogoča strog nadzor v vseh procesih, torej od krmljenja do zakola. Kosi EKRO – VanDrie teletine so posebno izbrani, z veliko skrbnostjo in takoj zapakirani. Vrhunska kakovost, izjemna mehkobnost in nežnost, je tisto kar naredi EKRO – VanDrie Rose teletino tako superiorno.

Videoposnetek izdelka.

Izdelek je na zalogi

19,98 
9,99  /kg

Šifra: 15030 Kategorija:
Košarica povpraševanj