Ledja, rostbif BK/Striploin, Black Angus Jack`s Creek MBS 3+ – Porcionirano

Približna teža: 0,5 kg (Artikel se tehta)

Ledja oz rostbif goveda Black Angus avstralskega vrhunskega proizvajalca Jack’s Creek, krmljenega s posebej sestavljeno visoko energijsko prehrano zasnovano na mešanici prvovrstnih žit v razdobju najmanj 150 dni.

Jack’s Creek je vodilni avstralski proizvajalec vrhunske govedine in dvakratni (v letu 2015 in 2016) zaporedni zmagovalec naslova ‘World’s Best Steak Producer’ ter zmagovalec leta 2017 za naziv ‘World’s Best Fillet Steak’. Njihova dejavnost vključuje obdelavo goveda Wagyu in Black Angus ter trženje visokokakovostnih proizvodov iz govedine, rejene na osnovi posebne visoko energijske prehrane osnovane na izboru kakovostnih mešanic žit. Ponosni so, da lahko našim kupcem zagotovimo govedino, ki je tako mehka, sočna in aromatična, da vabi prav z vsakim zaužitim grižljajem.

Njihova 100% govedina Black Angus dosega stopnjo marmoriranosti 3+ in slovi zlasti po svoji nadpovprečni in stalni prehranski kakovosti izjemnega okusa, ki bo prav vsakokrat razvajal vaše brbončice, to vam zagotavljamo!

Jack’s Creekova govedina Black Angus izvira iz vrhunskega avstralskega goveda Black Angus, ki ga s posebej sestavljeno visoko energijsko prehrano osnovano na mešanici žitaric, krmimo med 150 in 170 dnevi. Govedo, ki se vzreja, zagotavljamo le iz najboljših rodovniških linij, čemur pritrjujejo tudi neodvisne akreditirane ustanove, ki potrjujejo, da to meso izpolnjuje vse pogoje za klasifikacijo kot 100% Black Angus govedino, ki ne vsebuje hormonskih dodatkov in antibiotikov.

Izdelek je na zalogi

20,00 
39,99  /kg

Šifra: 10204 Kategorija:
Beefcut short loin
Košarica povpraševanj