Ledja, rostbif BK/Striploin, Vintage Reserve, DRY AGED

Približna teža: 6,5 kg (Artikel se tehta)

Ledja suho zorjene govedine, irskega proizvajalca Dawn Meats. Suho zorjena in selektivno izbrana govedina značilnega in edinstvenega okusa ki izvira iz njene naravne prehrane zasnovane na travi oziroma prosti paši goveda. Newyorški »strip steak«, katerega glavna sestavina je rostbif, velja za enega izmed najbolj cenjenih zrezkov na svetu. Rostbif suho zorjene govedine, ki izvira iz farm Dawn Meats, je razkošno marmoriran, prvovrstno vzorčast, mehak, izjemno sočen, nežne teksture in osupljivo aromatičen. Kos mesa, ki bo brez dvoma zadovoljil želje še tako petičnega mesojedca!

Od finih vin in sirov do viskijev, gurmanska hrana in pijače se s starostjo pogosto izboljšujejo. Toda staranje ne koristi samo vinu in viskiju. Iste prednosti veljajo tudi za naše suho zorjeno goveje meso iz linije Vintage Reserve.

Vintage Reserve ni navadna govedina. To je vrhunsko, suho zorjeno meso, ki v času suhega zorjeja pridobi robusten in intenziven okus ter vrhunsko teksturo – idealen kos za prave poznavalce.

Videoposnetek izdelka.

Izdelek trenutno ni na voljo

292,44 
44,99  /kg

Šifra: 10082 Kategorija:
Beefcut short loin
Košarica povpraševanj